Open Monumentendag Wageningen


De 32ste editie van de Open Monumentendag in Wageningen staat in het teken van 100 jaar WUR (Wageningen University & Research).

Op zondag 9 september is een keur van monumentale panden van de WUR opengesteld voor publiek. Laat u verrassen door de bijzondere architectuur van de Wageningen Campus en voormalige universiteitsgebouwen op de Berg, de Dreijen en Duivendaal. Onder begeleiding van ervaren gidsen krijgt u een verfrissende blik op ruim een eeuw bouwen ten behoeve van Wageningen University & Research. De monumentenroute kunt u hier vinden.

Voorafgaand aan de Open Monumentendag bent u op vrijdagavond 7 september welkom in de Aula van de universiteit. Een boeiende avond met sprekers en muziek. Op deze avond zal tevens de 27ste publicatie van het Comité Open Monumentendag Wageningen worden gepresenteerd. Een prachtige publicatie onder de noemer ‘Van clusters tot Campus’ over de geschiedenis van de universiteit en haar gebouwen, vanaf het prille begin tot anno nu.

Het Programmaboekje kunt u hier bekijken.

Voor de laatste actuele informatie kunt u onze website in de gaten houden, maar ook op Facebook en Twitter, kunt u ons volgen.  • Delen via 

Algemene informatie

Plan mijn route >>