Rabo Vastgoedgroep


Rabo Vastgoedgroep, Hoofdsponsor
Rabo Vastgoedgroep, Hoofdsponsor

Open Monumentendag past uitstekend in de visie van Rabo Vastgoedgroep en hun aandacht voor cultureel erfgoed. Hiermee kan een constructieve bijdrage worden geleverd aan de beleving en bewustwording van monumenten bij een groot publiek.

De bedrijven die deel uitmaken van Rabo Vastgoedgroep: Bouwfonds Ontwikkeling, MAB Development, FGH Bank, Bouwfonds REIM en Fondsenbeheer Nederland zijn actief in elke fase van de vastgoedketen. Ieder onderdeel heeft zijn individuele kennis, ervaring en kracht. Als groep beschikken we over gebundelde capaciteiten op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedgerelateerde diensten. Op deze manier wordt een relevante bijdrage geleverd aan het succes van de Rabobank Groep.

Rabo Vastgoedgroep is hét vastgoedexpertisecentrum van de Rabobank Groep en één van de grootste integrale vastgoedondernemingen in Europa. Rabo Vastgoedgroep is marktleider, heeft 225 jaar vastgoedervaring en is samen met het netwerk van de lokale Rabobanken stevig verankerd in de samenleving.

De sponsoring van de Open Monumentendag past bij Rabo Vastgoedgroep: Rabo Vastgoedgroep is volop bezig met de ontwikkeling en financiering van nieuw onroerend goed en binnenstedelijke herontwikkeling. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid vindt Rabo Vastgoedgroep het van groot belang dat monumentale bouwwerken uit het verleden behouden blijven en dat men zich bewust blijft van het cultureel erfgoed.