Activiteit

Alternatief programma OMD Breda

Za
Zo

Adres

Grote Markt 1, Breda

Tijd(en)

za 12 sep. 10:00
zo 13 sep. 10:00

Hoe worden de Open Monumenten Dagen Breda georganiseerd dit jaar?
Dit jaar gaan we OMD Breda geheel anders insteken, waarbij na zorgvuldig afwegen van alle opties, mogelijkheden en risico’s, en in overleg met de gemeente, is besloten om tijdens Open Monumentendagen Breda 2020 geen panden open te stellen.

Breda biedt een alternatief programma aan dat bestaat uit erfgoedwandelingen en -fietstochten. Je kan op deze manier op een eigen gekozen moment en tijdstip genieten van het moois dat Breda buiten te bieden heeft. De erfgoedwandelingen en -fietstochten zijn terug te vinden op onze website.

Daarnaast is er een echte City Game ontwikkeld Credo – Het verborgen pad van Breda, waarbij je op een speelse manier in aanraking komt met de Bredase historie. De gratis game biedt de mogelijkheid voor inwoners van Breda om het spel buiten te spelen.  Deelnemers die niet in de gelegenheid zijn om de stad Breda fysiek te bezoeken, kunnen de game ook volledig online spelen. Kijk voor meer informatie op de website van OMD Breda of ga direct naar www.credobreda.nl om de game te spelen (beschikbaar vanaf 12 september en het hele jaar nog te spelen)

Houdt onze website www.openmonumentendagbreda.nl / www.omdbreda.nl in de gaten voor de laatste updates of volg ons op facebook @openmonumentendagbreda.

 

Deel deze activiteit

Adres

Grote Markt 1, Breda

Tijd(en)

za 12 sep. 10:00
zo 13 sep. 10:00

Monument bij deze activiteit

bekijk alle activiteiten in
Breda
Instagram
Hashtag #OMDBreda