Activiteit

ClockHOUSE

Programma
Za

Adres

Kerkplein 22, Woerden

In het kort

  • 19:30-01:00
  • Gratis toegang

Tijd(en)

za 10 sep. 19:30
Op zaterdag 10 september wordt het Kerkplein omgetoverd tot een grote concertzaal.
QBTEC en Woerden650 iedere Woerdenaar uit om van de unieke en spectaculaire show ClockHOUSE te komen genieten. ClockHOUSE is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur en duurt tot 01.00 uur.
Tijdens ClockHOUSE worden alle zintuigen van de bezoekers geprikkeld. De avond wordt om 19.30 uur gestart door de dj’s Wouter van der Goes (Wouter van der Goes) & Frank van ’t Hof (Frank van ’t Hof) (bekend van hun radioprogramma Soul Night op NPO Radio 2). Zij brengen hun warme soul en discovibe mee naar het Kerkplein. Vanaf het begin van de avond is het voor jong en oud lastig om stil te blijven staan. Om 21.30 uur neemt Raymundo plaats achter de draaitafel. Raymundo is de vaste dj van de Escape in Amsterdam en met zijn vrolijke club Groove weet hij hoe hij het publiek moet laten dansen.
Glamourgirl feat Roaming Bells (hoofdshow)
Om 22.30 uur is het tijd voor de unieke hoofdshow van ClockHOUSE: 650 jaar Woerden. Tijdens de show wordt het verleden en het heden samengebracht. Een samenspel tussen de Woerdense dj Mirte Damen a.k.a. Glamourgirl op het podium en de wereldwijd bekende vrouwelijke beiaardier Rosemarie Seuntiëns (Rosemarie Seuntiëns) hoog vanuit de Petrustoren.
Hun optreden wordt nog gaver gemaakt door een geweldige groep muzikanten: Miss Bunty (Marielle Bunty Dijkhuizen) als mc/vocalist, Eddy C op percussie en Machiel van der Aar (Machiel van der Aar) a.k.a. Saxlife op saxofoon. De show wordt compleet gemaakt door fantastische videobeelden door visual artist/VJ Telefunken en oogverblindende special effects.
Als afsluiter van de avond verwelkomt ClockHOUSE om 23.30 uur de koningin van de Nederlandse techno Miss Monica. Sinds 1992 is DJ Miss Monica een fenomeen in de danswereld. Ze is al een aantal jaar gestopt, maar speciaal voor Woerden 650 maakt zij een uitzondering. Een fantastische afsluiter die je echt niet wilt missen, want er zal nog lang over worden nagepraat.

Deel deze activiteit

Adres

Kerkplein 22, Woerden

In het kort

  • 19:30-01:00
  • Gratis toegang

Tijd(en)

za 10 sep. 19:30
bekijk alle activiteiten in
Woerden