Activiteit

Expositie Nicole Jansen

Programma
Za
Zo
NB Voor uw bezoek aan deze expositie dient u tevoren een tijdstip te reserveren. Klik hiervoor op 'Kerkgebouw Vergadering van Gelovigen' onder 'Monument bij deze activiteit'.

Adres

Peperstraat 20, Gouda

Tijd(en)

za 11 sep. 10:00 tot 17:00 uur
zo 12 sep. 14:30 tot 17:00 uur

De Goudse fotografe Nicole Jansen exposeert haar werk. Fotograferen is voor Nicole de werkelijkheid ontdoen van ruis. Ze gaat altijd opzoek naar de gelaagdheid in persoon of beeld.

​Sinds een aantal jaren legt ze haar ziel en zaligheid in portretfotografie en het leveren van sfeerbeelden voor bedrijven en producties. In de portretten probeert ze het karakter te vangen van de persoon die voor haar lens staat. Voor bedrijven worden vaak haar verhalende foto’s gebruikt. Bij verschillende producties ontstaan zo beelden die zelfs tot kunst verheven raken en in haar pop-upgalerie Unit4Art verkocht worden.

Haar vrije werk kenmerkt zich vooral door haar creatieve invalshoek, het net anders kijken waardoor je als kijker verrast wordt. Veel van haar beelden bevatten humor. Met de “schilderen met licht” invalshoek benadrukt ze haar fine-art stijl waarin bewust beweging in de foto is gebracht en hierdoor en onwerkelijk beeld ontstaat. Vanuit haar bouwkundige professie is Nicole ook gefascineerd door gebouwen in aanbouw. De tijdelijke bouwkranen, bouwsteigers en werklieden zijn vaak het onderwerp in haar fotografie.

Deel deze activiteit

Adres

Peperstraat 20, Gouda

Tijd(en)

za 11 sep. 10:00 tot 17:00 uur
zo 12 sep. 14:30 tot 17:00 uur

Monument bij deze activiteit

bekijk alle activiteiten in
Gouda
Instagram
Hashtag #OMD2021