Activiteit

Historische tramlijn (betaald)

Programma
Zo

Adres

Amstelveenseweg 264, Amsterdam

Tijd(en)

zo 12 sep. 10:00 - 17:00 uur

Let op! De historische tramritten zijn alleen op zondag, het Haarlemmermeerstation is wél het hele weekend te bezoeken d.m.v. rondleidingen.


Ritten richting Amstelveen en door de stad. Wij rijden elke zondag in het rijseizoen van Haarlemmermeerstation naar Amstelveen en terug: lijn 30. Ook maken we in augustus en september enkele rondritten door de stad (lijn 20), vanaf Haarlemmermeerstation langs o.a. Artis, de Amstel, etc. en weer terug. Zie de actuele routes en tijden.

Algemeen
Net als vroeger verkoopt de conducteur de kaartjes in de tram. Reserveren is hierbij niet nodig. Indien u geen contant geld hebt, kunt u met uw PIN-pas in de museumwinkel uw kaartje(s) afrekenen. Instappen in de historische trams kan enigszins moeilijk zijn. Door de hogere bouw is enig klimmen noodzakelijk. Mocht u gebruiker zijn van een rolstoel of kinderwagen, dan kan het zijn dat deze niet door de deuropening past omdat die smaller is dan we tegenwoordig gewend zijn. Vaak lukt het met opvouwen van de rolstoel of kinderwagen alsnog, maar soms ook dan niet. Houd hier s.v.p. rekening mee.

Deel deze activiteit

Adres

Amstelveenseweg 264, Amsterdam

Tijd(en)

zo 12 sep. 10:00 - 17:00 uur

Monument bij deze activiteit

bekijk alle activiteiten in
Amsterdam
Instagram
Hashtag #BuitenBuurten