Activiteit

LEGO-challenge

Programma

Adres

Keizerstraat 25, Montfoort

In samenwerking met De Steenfabriek Montfoort organiseert Stichting Oud Montfoort een LEGO-challenge (en ook een LEGO-bouwdag op Open Monumentendag zelf). Beide activiteiten -voor de jeugd van 6 tot 16 jaar- hebben hetzelfde onderwerp, namelijk om je eigen favoriete monument te maken. Dit kan een Montfoorts monument zijn, maar ook een bekend werelds monument.

Voor de LEGO-challenge gaat het erom dit favoriete monument thuis te maken en het bouwwerk vòòr zaterdag 11 september in te leveren bij Stadsmuseum De Knoperij (Keizerstraat 25). Bij inlevering (met naam en telefoonnummer) maak je namelijk kans op een prijs! De ingeleverde bouwwerken van beide LEGO-activiteiten zullen door een jury worden bekeken waarna op zaterdag 11 september om 15.30 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Omdat iedereen kans heeft op de prijs, raden we aan bij die prijsuitreiking aanwezig te zijn, zodat wellicht gelijk een prijs uitgezocht kan worden.
Het bouwwerk van eigen LEGO kan de week erna weer opgehaald worden. Voor de openingstijden van Stadsmuseum De Knoperij wordt verwezen naar de website: http://www.oudmontfoort.nl/knoperij

Het landelijke thema voor Open Monumentendag is ‘mijn monument is jouw monument’. Het gaat erom een voor jou aansprekend monument met LEGO te bouwen waarbij je bij wijze van spreken goed zou kunnen toelichten waarom dat zo is (zodat het ook hét monument voor anderen kan worden).

Deel deze activiteit

Adres

Keizerstraat 25, Montfoort
bekijk alle activiteiten in
Montfoort
Instagram
Hashtag #