Fotograaf: bron facebook pianowandeling
 
Activiteit

Piano Festival Culemborg 2021

Zo

Adres

Markt 5, Culemborg

Tijd(en)

zo 12 sep. 13.00 tot 17.30 uur

In de historische binnenstad van Culemborg zullen op zondag 12 september de klavieren weer klinken! Op 7 buitenlokaties is een muzikale pianoreis mogelijk die voert van Camille Saint-Saëns naar The Beatles, van Jazz naar Opera, van sereen tot krachtig, van minimalistisch tot orkestraal. Tussen 13:00 en 17:30 uur zullen niet alleen bekende musici als Mike del Ferro, Douwe Eisenga, Fred Händl en Martin Oei acte de presence geven, ook kan er genoten worden van regionale en plaatselijke talenten waaronder hedendaagse zang en piano bij een speciaal jongerenpodium bij de Ramstoren. En natuurlijk is het goed toeven op de terrassen van de plaatselijke horeca die vorig jaar muzikaal inhaakte tijdens de feestelijke dag.

 

Ruim voor 12 september zal meer informatie volgen met betrekking tot ‘Piano Buiten Festival’. www.pianoculemborg.nl

bron: culemborgse courant

Pianowandeling
Wat is de Pianowandeling? Een dag vol pianoklanken door en voor jong en oud. Op uiteenlopende locaties in de binnenstad van Culemborg spelen pianisten die middag hun muziek. Zowel amateur- als professionele pianisten van allerlei leeftijden zullen een grote diversiteit aan genres laten horen.
Alle locaties zijn te voet te bereiken, waarbij de bezoekers naar eigen voorkeur van de ene naar de andere locatie wandelen. Het programma is tussen 13.00 en 17.30. De toegang is gratis. Kijk voor de meest recente Pianowandeling onder het betreffende jaar.

Note: Pianowandeling is een van de activiteiten van Stichting Pro Piano. www.stichtingpropiano.nl en in samenwerking met Open Monumenten dag.

bron: pianoculemborg

Deel deze activiteit

Adres

Markt 5, Culemborg

Tijd(en)

zo 12 sep. 13.00 tot 17.30 uur
bekijk alle activiteiten in
Culemborg
Instagram
Hashtag #OMDCulemborg