Activiteit

Speel de hele zomer een virtuele speurtocht door Deventer in Minecraft

Za

Adres

Lamme van Dieseplein 4, Deventer

Tijd(en)

za 14 sep. 11.00 - 17.00

Speel de hele zomer een virtuele speurtocht door Deventer in Minecraft. Op de GeoCraft server in Minecraft is Deventer opgebouwd uit blokken. In deze virtuele versie van de Hanzestad is de hele zomer een virtuele speurtocht te spelen. In de speurtocht los je raadsels en vragen op over Deventer. Kom met je gekraakte codes tijdens Open Monumentendag naar het Geert Groote Huis op het Lamme van Dieseplein om je codes in te wisselen voor een mooie prijs.

De hele zomervakantie Minecraften in de Bibliotheek (en thuis)
De virtuele speurtocht kan je de hele zomer ook thuis of op de computers in de bibliotheek spelen.

In de Bibliotheek staan twee computers waarop je Minecraft kunt spelen. Via slimme commando’s kan je zelfs jouw huis vinden! Uiteraard kan dit ook thuis. Bekijk de video’s op de website van GeoCraft om in de virtuele versie van Deventer te komen en de speurtocht te spelen: https://geocraft.nl/minecraft-starters/.

Ruil je codes in voor een prijs op zaterdag 14 september van 11.00 – 17.00 uur
Tijdens Open Monumentendag op 14 september kun je de gekraakte codes inruilen voor een cadeau dat je écht niet wilt missen! Kom met je gekraakte codes naar Museum Geert Groote Huis op het Lamme van Dieseplein (in de echte wereld) en ruil de codes in voor de oplossing van het raadsel.

Deze activiteit wordt aangeboden door: De Bibliotheek Deventer, Archeologie Deventer, Museum Geert Groote Huis en Architectuurcentrum Rondeel in samenwerking met Stichting GeoFort Herwijnen en Deventer Verhaal. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Deventer, de provincie Overijssel en de belangeloze inzet van vrijwilligers.

 

 

Deel deze activiteit

Adres

Lamme van Dieseplein 4, Deventer

Tijd(en)

za 14 sep. 11.00 - 17.00

Monument bij deze activiteit

bekijk alle activiteiten in
Deventer
Instagram
Hashtag #