Open Monumentendag 2020

Comité Bergen op Zoom

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Bergen op Zoom en omgeving.

Kunsten in de Monumenten

Bergen op Zoom organiseert de landelijke Open Monumentendagen onder de noemer ”Kunsten in de Monumenten”. Een jaarlijks terugkerend evenement dat bol staat van historie, hedendaagse lees verder...

Bergen op Zoom organiseert de landelijke Open Monumentendagen onder de noemer ”Kunsten in de Monumenten”. Een jaarlijks terugkerend evenement dat bol staat van historie, hedendaagse kunst en cultuur.

Cultuurhistorische verenigingen, koren, harmonieën en kunstenaars zorgen tijdens Kunsten in de Monumenten voor een levendig programma vol cultuur en vermaak dat jong en oud zal aanspreken. Enthousiaste gidsen geven toelichting in en over de vele historische monumenten. Ze laten je de geschiedenis van deze monumenten proeven. Daarnaast laten de Brabantse Wal gemeenten de meest uiteenlopende kunstvormen in hun prachtige erfgoed tot leven komen. Erfgoed, muziek, ambacht, theater, dans en kunst! En het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een eenmalige activiteit.

lees minder
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Mijn Monument
    In ‘Mijn Monument’ delen monumentliefhebbers uit het hele land verhalen over monumenten.