Open Monumentendag 2020

Comité Gouda

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Gouda en omgeving.

Stichting Open Monumentendag Gouda

Stichting Open Monumentendag Gouda (OMD Gouda) organiseert en faciliteert, zoveel mogelijk in samenwerking met lokale partners, Open Monumentendag in Gouda. Open Monumentendag is een landelijk lees verder...

Stichting Open Monumentendag Gouda (OMD Gouda) organiseert en faciliteert, zoveel mogelijk in samenwerking met lokale partners, Open Monumentendag in Gouda. Open Monumentendag is een landelijk evenement waaraan Gouda jaarlijks meedoet op de tweede zaterdag en zondag van september.

OMD Gouda werkt volledig met vrijwilligers. Dat zijn er met het bestuur en de verschillende werkgroepen in totaal circa 20. Aanvullend kunnen wij bij de uitvoering van onze activiteiten een beroep doen op nog eens ‘pool’ van circa 50 vrijwilligers.

lees minder
Wie is Comité Gouda?

De Stichting Open Monumentendag Gouda zet zich in voor het bekend maken van de geschiedenis van Gouda, haar omgeving en haar inwoners en het vergroten van belangstelling en draagvlak voor het behoud van het cultuurhistorisch erfgoed onder de bevolking, zowel jong als oud. Hiermee wordt een zo breed mogelijk publiek bereikt, de cohesie tussen de lokale instellingen op het gebied van cultuurhistorie vergroot en de onderlinge uitwisseling van kennis bevorderd.

Zie voor meer informatie onze website: https://monumentenstad.nl/

 

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Mijn Monument
    In ‘Mijn Monument’ delen monumentliefhebbers uit het hele land verhalen over monumenten.
Onze partners
Instagram
Hashtag #omdgouda