Fotograaf: De Waag in IJsselstein - foto Beeldboot
 
Open Monumentendag 2023

Comité IJsselstein

 
 

Open Monumentendag 2022

Op zaterdag 10 september zijn de monumenten in de binnenstad van IJsselstein voor iedereen gratis toegankelijk. Ontmoet elkaar bij rondleidingen, beklimmingen, open monumenten, tentoonstellingen,  demonstraties, lees verder...

Op zaterdag 10 september zijn de monumenten in de binnenstad van IJsselstein voor iedereen gratis toegankelijk. Ontmoet elkaar bij rondleidingen, beklimmingen, open monumenten, tentoonstellingen,  demonstraties, audiotours en meer activiteiten.

Programma
Beide kerken, het Historisch Stadhuis, de Kasteeltoren, Museum IJsselstein, De Waag en  Korenmolen De Windotter zijn te bewonderen.  Bezoekers kunnen in de monumenten terecht voor onder andere rondleidingen, demonstraties, tentoonstellingen en beklimmingen. Doorlopend zijn er gratis audiotours via de Izi.TRAVEL app beschikbaar, zoals het Rondje Historisch IJsselstein en de ‘Canon van IJsselstein’ in Museum IJsselstein. Ook op zondag 11 september zijn enkele monumenten geopend voor het publiek en kun je een rondvaart maken langs de historische highlights.

Check hier het volledige programma van Open Monumentendag 2022 in IJsselstein.

 

lees minder
Comité IJsselstein op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Deelnemende plaatsen