Open Monumentendag 2022

Comité Leiden

 
 

Mijn Monument is jouw monument

De 35e editie van de Open Monumentendagen Leiden vindt plaats in het weekend van 10 en 11 september.  Op dit moment zijn we druk bezig lees verder...

De 35e editie van de Open Monumentendagen Leiden vindt plaats in het weekend van 10 en 11 september.  Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen rondom het landelijke thema Duurzaam duurt het langst. Een thema dat gedragen wordt door de stad.

Houd onze website in de gaten.

lees minder
Comité Leiden op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Leiden?

Open Monumentendagen Leiden wordt georganiseerd door de Stichting Open Monumentendagen Leiden. Het bestuur bestaat uit Alexander Geertsema, voorzitter; Geert Doeven, penningmeester; Vacature, communicatie & pr; Milly de Bruyn, nevenactiviteiten, jeugd en klassendagen; Daan Isendoorn, fondsenwerving & sponsoring, Robbert Jan Hageman, secretaris.

De meeste activiteiten worden door vrijwilligers uitgevoerd. De stichting wordt ondersteund vanuit de gemeente Leiden door een coördinator in de persoon van Saskia Leupen. (werkzaam bij Erfgoed Leiden en Omstreken).

 

 

Deelnemende plaatsen

We werken al jaren samen met de Comités van OMD Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Warmond. Elk comité verzorgt zijn eigen programma. Het programma van Leiderdorp en het programma overzicht van Oegstgeest is daarnaast ook te vinden in het programmaboekje van Leiden.