Open Monumentendag 2022

Comité Leiden

 
 

DUURZAAM DUURT HET LANGST

De Open Monumentendagen Leiden zijn dit jaar op zaterdag 10 en zondag 11 september. Het thema is Duurzaam duurt het langst. Hoe duurzaam waren monumenten lees verder...

De Open Monumentendagen Leiden zijn dit jaar op zaterdag 10 en zondag 11 september. Het thema is Duurzaam duurt het langst. Hoe duurzaam waren monumenten vroeger, hoe duurzaam zijn ze nu? Bekijk monumenten die werken met duurzame energie als wind en water. En natuurlijk zijn er ook weer een paar bijzondere monumenten vlak voor of na verbouwing te zien.

Informatiepunt Leidse Open Monumentendagen /
Het centrale informatiepunt tijdens de Open Monumentendagen vind je in het Stadhuis, ingang Stadhuisplein (pand 1). Hier is het gratis programmaboekje verkrijgbaar en kun je de KidsGids en de Engelse flyer ophalen.

Houd onze website in de gaten voor het programma: www.openmonumentendagenleiden.nl

lees minder
Wie is Comité Leiden?

Open Monumentendagen Leiden wordt georganiseerd door de Stichting Open Monumentendagen Leiden. Het bestuur bestaat uit Alexander Geertsema, voorzitter; Geert Doeven, penningmeester; Vacature, communicatie & pr; Milly de Bruyn, nevenactiviteiten, jeugd en klassendagen; Daan Isendoorn, fondsenwerving & sponsoring, Robbert Jan Hageman, secretaris.

De meeste activiteiten worden door vrijwilligers uitgevoerd. De stichting wordt ondersteund vanuit de gemeente Leiden door een coördinator in de persoon van Saskia Leupen. (werkzaam bij Erfgoed Leiden en Omstreken).

 

 

Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Open Monumenten Special
    De Open Monumentendag Special is een (regionale) variant van de Open Monumentendag. Net als bij de reguliere Open Monumentendag gaan...