Open Monumentendag 2021

Comité Montfoort

 
 

Open Monumentendag Montfoort

Op Open Monumentendag in Montfoort zijn de belangrijkste monumenten weer opengesteld voor bezichtiging, houdt Stadsmuseum De Knoperij een expositie over de Hollandse IJssel, de waterweg lees verder...

Op Open Monumentendag in Montfoort zijn de belangrijkste monumenten weer opengesteld voor bezichtiging, houdt Stadsmuseum De Knoperij een expositie over de Hollandse IJssel, de waterweg die mensen verbindt. Tevens wordt er om 14.00 uur een stadswandeling georganiseerd (aangeboden door Seniorenvereniging Het Knooppunt) en een LEGO-bouwdag waar de jeugd ’s ochtends en ’s middags een eigen favoriete monument kan maken (gefaciliteerd door De Steenfabriek Montfoort).

lees minder

Mijn monument is jouw monument

Op Open Monumentendag in Montfoort zijn de belangrijkste monumenten weer opengesteld voor bezichtiging. Stadsmuseum De Knoperij houdt een expositie over de Hollandse IJssel, de waterweg lees verder...

Op Open Monumentendag in Montfoort zijn de belangrijkste monumenten weer opengesteld voor bezichtiging. Stadsmuseum De Knoperij houdt een expositie over de Hollandse IJssel, de waterweg die mensen verbindt. Om 14.00 uur wordt er een stadswandeling georganiseerd (aangeboden door Seniorenvereniging Het Knooppunt) en het is ook een LEGO-bouwdag waar de jeugd ’s ochtends en ’s middags een eigen favoriete monument kan maken (gefaciliteerd door De Steenfabriek Montfoort).

lees minder
Comité Montfoort op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Montfoort?

Het comité in Montfoort bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers, als werkgroep van de Stichting Oud Montfoort. Samen organiseren zij de Open Monumenten Klassendag  en de Open Monumentendag in Montfoort.

 

Wij zijn ANBI erkend

Stichting Oud Montfoort is op zoek naar en verzamelt veel informatie over de geschiedenis van Montfoort en ook de objecten die daarbij horen en stelt deze graag ten toon aan bezoekers van Stadsmuseum De Knoperij.

Deelnemende plaatsen

De gemeente Montfoort bestaat uit de kernen Montfoort en Linschoten. Op Open Monumentendag heeft zowel Montfoort als Linschoten een eigen gevarieerd programma om in beide kernen een mooie Open Monumentendag te kunnen realiseren.