Open Monumentendag 2021

Comité Montfoort

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Montfoort en omgeving.

Open Monumentendag Montfoort

Op Open Monumentendag in Montfoort zijn de belangrijkste monumenten weer opengesteld voor bezichtiging, wordt er een expositie gehouden in Stadsmuseum De Knoperij en kan men lees verder...

Op Open Monumentendag in Montfoort zijn de belangrijkste monumenten weer opengesteld voor bezichtiging, wordt er een expositie gehouden in Stadsmuseum De Knoperij en kan men (en zeker de jeugd) aan verschillende workshops deelnemen.

lees minder
Comité Montfoort op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Montfoort?

Het comité in Montfoort bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers, als werkgroep van de Stichting Oud Montfoort. Samen organiseren zij de Open Monumentendag in Montfoort.

 

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij zijn ANBI erkend

Stichting Oud Montfoort is op zoek naar en verzamelt veel informatie over de geschiedenis van Montfoort en ook de objecten die daarbij horen en stelt deze graag ten toon aan bezoekers van Stadsmuseum  De Knoperij.

Deelnemende plaatsen

De gemeente Montfoort bestaat uit de kernen Montfoort en Linschoten. Op Open Monumentendag heeft zowel Montfoort als Linschoten een eigen gevarieerd programma om in beide kernen een mooie Open Monumentendag te kunnen realiseren.