Open Monumentendag 2021

Comité ’s Hertogenbosch

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van ’s Hertogenbosch en omgeving.

's-Hertogenbosch gaat virtueel! Bezoek onze verborgen plekken!

In verband met de maatregelen rondom Corona heeft het comité van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught besloten dit jaar geen panden open te stellen. Het comité lees verder...

In verband met de maatregelen rondom Corona heeft het comité van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught besloten dit jaar geen panden open te stellen.

Het comité van Open Monumentendag van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught biedt dit jaar een bijzonder alternatief voor Open Monumentendag. Via de virtuele weg nemen we je mee naar plekken waar je normaal nooit kunt of mag komen.

Wil je de toren van de Sint-Jan beklimmen, de geheimen van de gijzelaars in seminarie Beekvliet in Sint-Michielsgestel ontdekken of op zoek gaan naar de verborgen deur van Kasteel Maurick in Vught? Beklim zolders en duik in kelders die zelfs op een normale Monumentendag achter slot en grendel zitten. Ontdek het verborgen erfgoed  van ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught door middel van 360 graden opnames met bijzondere video’s met mooie verhalen en dronebeelden van onze monumenten en de Linie 1629.

De bijzondere opnames zijn vanaf vrijdag 11 september te vinden op www.monumentendagonline.nl.

Wij hopen dat we in 2021 er zoals gewoonlijk een prachtige Open Monumentenweekend van te kunnen maken. De essentie van Open Monumentendag is immers het bezoeken en beleven van de panden.

lees minder
Comité ’s Hertogenbosch op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Deelnemende plaatsen

Open Monumentendag 2020 gaat virtueel: bezoek onze verborgen plekken!

Het comité van Open Monumentendag van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught biedt dit jaar een bijzonder alternatief voor Open Monumentendag. Via de virtuele weg kun je nu doordringen tot plekken in ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught waar je normaal nooit kunt of mag komen.

Ontdek het verborgen erfgoed  van ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught door middel van 360 graden opnames met bijzondere video’s met mooie verhalen en dronebeelden van onze monumenten en de Linie 1629.

De bijzondere opnames zijn vanaf vrijdag 11 september te vinden op www.monumentendagonline.nl en op deze site.