Open Monumentendag 2022

Comité Gemeente ‘s-Hertogenbosch

 
 

Open Monumentendag gemeenten 's-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught

Tijdens de Open Monumentendagen op 10 en 11 september 2022 openen meer dan 70 monumenten in de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught weer gratis hun lees verder...

Tijdens de Open Monumentendagen op 10 en 11 september 2022 openen meer dan 70 monumenten in de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught weer gratis hun deuren. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt. Ook zijn er extra activiteiten zoals tentoonstellingen, rondleidingen, fietsroutes, wandelingen en muziekuitvoeringen. Het thema van dit jaar is duurzaamheid. Kijk op  www.bezoekmonumentendag.nl voor alle informatie.

Op zaterdag 10 september openen de deuren van de monumenten in de binnenstad van Den Bosch. Op zondag 11 september ben je welkom in het Bossche buitengebied en in de gemeenten Sint-Michielsgestel en Vught.

Ga tijdens Open Monumentendag op pad met de Erfgoed ‘s-Hertogenbosch Route App en je hebt alle informatie over de open monumenten continu bij de hand. Je ziet in één oogopslag welke monumenten zijn geopend en zich bij jou in de buurt bevinden. Bovendien is de app gevuld met extra historische foto’s en verhalen.

Tip: Download route van tevoren met WiFi.

lees minder
Comité Gemeente ‘s-Hertogenbosch op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Deelnemende plaatsen

Tijdens de Open Monumentendagen van 10 en 11 september 2022 zijn er weer monumenten in de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught en Sint-Michielgestel te bezoeken.

De mooiste monumenten van ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught zijn het hele jaar door virtueel toegankelijk. Zo kom je op plekken waar je zelfs op Open Monumentendag niet kunt of mag komen!

Kijk op  www.bezoekmonumentendag.nl voor alle informatie.