Fotograaf: foto: M. Bootsma
 
Open Monumentendag 2022

Comité Stichtse Vecht

 
 

Bezoek meer dan 45 monumenten in Stichtse Vecht tijdens Open Monumentendag 11-12 september 2021!

Wandel, fiets of vaar door Stichtse Vecht.  Bewonder meer dan 45 bijzondere monumenten in de mooie dorpen langs de Vecht en omliggende polders. Doe mee lees verder...

Wandel, fiets of vaar door Stichtse Vecht.  Bewonder meer dan 45 bijzondere monumenten in de mooie dorpen langs de Vecht en omliggende polders.

Doe mee aan een van de vele activiteiten: van rondleidingen tot boottochtjes en van wandel- en fietstochten tot schatzoeken. Ook voor kinderen is er van alles te doen: speurtochten, kinderspelen, knutselen en ontdekkingstochten.

Kijk ook in de speciale Open Monumentendag bijlage bij het VARnws van 2 september 2021

De Historische Kringen van Breukelen, Loenen aan de Vecht en Maarssen organiseren de Open Monumentendag op verzoek van de gemeente Stichtse Vecht.

Wil u meer weten over de geschiedenis van Stichtse Vecht? Word lid van een van de historische kringen in Stichtse Vecht:

http://www.hkloenen.nl

http://www.historischekringbreukelen.nl

http://www.historischekringmaarssen.nl

lees minder
Wie is Comité Stichtse Vecht?

Ieder jaar tijdens het tweede weekend van september openen ook in Stichtse Vecht vele monumenten hun deuren voor iedereen. Op verzoek van de gemeente Stichtse Vecht wordt dit weekend georganiseerd door de Historische Kringen van Breukelen, Loenen aan de Vecht en Maarssen.

Een werkgroep met leden van de drie kringen zorgt ieder jaar voor een mooie dag met een boeiend programma in onze prachtige gemeente met z’n vele monumenten langs de Vecht en omliggende polders.

Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Mijn Monument
    In ‘Mijn Monument’ delen monumentliefhebbers uit het hele land verhalen over monumenten.