Open Monumentendag Nissewaard


BankGiro Loterij Open Monumentendag: een mooie gelegenheid om kennis te maken met de monumentale en historische plekken van Nissewaard!

Vele monumenten, monumentale gebouwen en erfgoedlocaties zijn opengesteld om u kennis te laten maken met het verleden van Nissewaard.

Ook zijn de Kunstmarkt van Regio Art Rijnmond, de Federatie Spijkenisse Samen met kleurrijke multiculturele activiteiten en vocaalfestival Stemmen in Nissewaard onderdeel van het uitgebreide programma.

Al met al biedt Open Monumentendag 2018 een mooi, divers programma voor jong en oud. Boordevol historie, kunst en cultuur met het accent op het thema In Europa.

De molens de Hoop in Abbenbroek en de Arend in Zuidland moeten dit jaar tijdens de Open Monumenten Dag hun deuren helaas voor het publiek gesloten houden. Momenteel worden beide molens onder handen genomen voor een omvangrijke restauratie.

Let op! Anders dan in onze folder vermeld staat, starten de begeleide wandelingen over Begraafplaats Vredehof om 13.00 uur en om 15.00 uur.  • Delen via 

Algemene informatie

Informatiepunt
stadhuis Nissewaard
Raadhuislaan 106
3200 AA Spijkenisse
140181
email
website