Meedoen aan Open Monumenten Klassendag

Je bent een basisschool en wilt deelnemen aan de Open Monumenten Klassendag?

  • Heb je een uitnodiging ontvangen van een comité Open Monumentendag voor het deelnemen aan de Klassendag die zij organiseren? Dan kun je je deelname aangeven via de link in de email.
  • Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel graag met jouw school deelnemen aan een Open Monumenten Klassendag? Geef je interesse dan op via dit formulier. Het landelijk projectbureau Open Monumentendag brengt je dan in contact met het plaatselijke comité, en mocht dat comité geen mankracht hebben om een Klassendag te organiseren dan helpt het projectbureau om alsnog een Klassendag te realiseren.

Je bent monumenteigenaar en wilt graag je monument openstellen voor Open Monumenten Klassendag?

Hartstikke leuk dat je jouw monument beschikbaar wilt stellen voor basisschoolleerlingen. Maak je interesse aan ons kenbaar via info@openmonumentendag.nl of bel ons op 033-209 1000.

Je bent comité en je wilt een Open Monumenten Klassendag organiseren?

Je kunt jouw plan om een Klassendag te organiseren invullen in de portal via jouw inloggegevens, ga naar het onderdeel ‘Klassendag’ binnen het menu onderdeel ‘Comité’. De scholen die je wilt uitnodigen kun je selecteren onder ‘Scholen’.

De Klassendag in een notendop?

De belangrijkste informatie over de Open Monumenten Klassendag lees je in onze Klassendag flyer.

Organisatie van de Klassendag – wie doet wat?

Ga je een Klassendag organiseren en wil je weten wie wat doet in aanloop naar en tijdens de Klassendag? Je lees het in dit document.