Word sponsor!


Monumenten zijn van grote waarde en betekenis voor de samenleving. Ze laten de continuïteit als ook de complexiteit van de geschiedenis zien. Ze geven een identiteit aan een plek en verbinden ons met die plek. Monumenten leren ons over het verleden en het heden en kunnen tegelijkertijd een inspiratiebron zijn voor de toekomst. Sterker nog, ze dragen bij aan ons welzijn.

Deelt u onze visie en wilt u ook een bijdrage leveren aan de missie van projectbureau Open Monumentendag? Meldt u dan aan als sponsor. Projectbureau Open Monumentendag heeft een ANBI-status, waardoor u bij een schenking recht heeft op belastingteruggave.

Met uw gift zorgt u ervoor dat projectbureau Open Monumentendag in heel Nederland een groot en breed publiek bewust kan maken van monumenten, om zo de belangstelling en waardering voor en de betrokkenheid bij monumenten te vergroten. We zijn blij met zowel particuliere giften als financiële steun van bedrijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden hoe u of uw organisatie het werk van projectbureau Open Monumentendag kan steunen? Mail of bel projectbureau Open Monumentendag, bereikbaar via info@openmonumentendag.nl of op telefoonnummer 020-4222118.

Stuur mij de nieuwsbrief

De Sleutel, digitale nieuwsbrief van Stichting Open Monumentendag
  • Abonneer u gratis op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Lees meer »

Uw gift is welkom

Doneren aan Stichting Open Monumentendag