Nieuwe website in ontwikkeling


Projectbureau Open Monumentendag is al enige maanden druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit doen wij in samenwerking met twee externe partijen die expertise hebben in het ontwerpen en bouwen van websites.

Betere gebruiksvriendelijkheid en vernieuwde vormgeving

Het is een omvangrijk en belangrijk traject, waarin we een grote stap voorwaarts zullen maken. Niet alleen wat betreft de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers van de website, maar ook wat betreft vormgeving en presentatie. Tijdens de ontwerpfase hebben we de feedback van organiserende comités in heel Nederland meegenomen, en overleg gevoerd met onze Denktank waarin een aantal comitéleden zijn vertegenwoordigd die regelmatig met ons meedenken over bepaalde thema’s.

Lancering zomer 2019

De verwachting is dat de website in de zomer van 2019 live zal gaan. Vanaf februari zullen de organiserende comités echter al toegang krijgen tot hun eigen omgeving aan de achterkant van de website. We verwachten dat de nieuwe website een grote bijdrage zal leveren aan een optimale voorbereiding en beleving van Open Monumentendag 2019, voor zowel de organiserende comités als het publiek!

Stuur mij de nieuwsbrief

De Sleutel, digitale nieuwsbrief van Stichting Open Monumentendag
  • Abonneer u gratis op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Lees meer »