U bent monumenteigenaar en wilt deelnemen aan de Klassendag


Interesse? Laat het ons weten!

U bent monumenteigenaar en u wilt graag uw monument openstellen voor bezoek tijdens een Open Monumenten Klassendag? Hartstikke leuk! Wij willen u vragen om uw interesse in het openstellen van uw monument aan ons te laten weten via info@openmonumentendag.nl.

De praktische organisatie van een Klassendag wordt meestal uitgevoerd door een lokaal comité Open Monumentendag, en soms door een andere organisatie. Als wij van u horen dat u interesse heeft, zullen wij kijken of er in uw gemeente een comité (of andere organisatie) actief is dat van plan is een Klassendag te organiseren en nog op zoek is naar een geschikt monument daarvoor. Vervolgens zullen wij u met dit comité of deze organisatie in contact brengen.

Geschikt?

Voor het openstellen van een monument tijdens Open Monumenten Klassendag, is het belangrijk dat uw monument geschikt is om door een grote groep basisschoolkinderen te worden bezocht. Daarvoor kunt u in overleg treden met de organiserende partij, vaak het lokale comité Open Monumentendag. Samen bepaalt u of uw monument geschikt is voor een Open Monumenten Klassendag.

Flyer

Meer weten over de Klassendag? U leest het in deze flyer.