U bent comité en wilt deelnemen aan de Klassendag


Leerkracht? Doe mee!
Leerkracht? Doe mee!
Deelname aan Klassendag

U kunt zich als comité opgeven voor deelname aan de Klassendag via de portal van de nieuwe website waartoe u inmiddels toegang heeft. Dit werkt als volgt:

  1. Comité Open Monumentendag geeft zich op voor deelname aan de Klassendag via het menu-onderdeel Comités binnen de portal omdinlog.nl, met vermelding van de datum.
  2. Comité geeft via het menu-onderdeel Scholen (kopje Uitnodigen) aan welke scholen kunnen worden uitgenodigd door het landelijk projectbureau. Dit dient per school te worden gedaan, het is daarbij ook mogelijk om meerdere scholen in één keer aan te passen (deze eerst selecteren en vervolgens bewerken). Scholen die nog niet in de portal staan, kunnen onder menu-onderdeel Scholen worden toegevoegd.
  3. Scholen ontvangen van het landelijk projectbureau een uitnodiging per email met de datum of data die het comité heeft opgegeven.
  4. Scholen die willen deelnemen geven zich op via de link in de uitnodiging.
  5. Comité ontvangt van alle scholen die willen deelnemen een bevestiging. Hierin staan de NAW gegevens van de school, de contactpersoon, het aantal groepen en leerlingen.
  6. Comité voert deze gegevens in onder het menu-onderdeel Scholen (kopje Deelname). Ook vult het comité het te bezoeken monument in, of meerdere te bezoeken monumenten.
  7. Comité bestelt via het menu-onderdeel Scholen (kopje Lesmateriaal) per school het lesmateriaal. Bij het bestellen van het lesmateriaal kan men kiezen: geen lesmateriaal, digitaal lesmateriaal (te downloaden via de website) of gedrukt lesmateriaal.
  8. Landelijk projectbureau stuurt het gedrukte lesmateriaal naar de scholen.
Briefing

Een uitgebreide briefing over de Klassendag vindt u hier.

 

Downloads

Hier vindt u alle downloads die bij deze pagina horen, overzichtelijk bij elkaar.