Ontdek uw talent in een monument!

Vriendenactiviteit tijdens Open Monumentendag

Speciaal voor Vrienden van Open Monumentendag én de VIP-kaarthouders van de BankGiro Loterij organiseren we tijdens Open Monumentendag een exclusief evenement:

ONTDEK UW TALENT IN EEN MONUMENT!

Ben je dol op monumenten én op muziek? Geef je dan snel op voor één van onderstaande programma’s op zaterdag 14 september!

1. DE LEUKE HANZESTAD – DOE MEE MET DE BAND!

In De Leuke Hanzestad, een sfeervolle feestlocatie in een voormalige manege in Kampen, wordt speciaal voor Vrienden van Open Monumentendag en VIP-kaarthouders van de BankGiro Loterij een muzikaal optreden georganiseerd. Het programma begint met een welkomstwoord en een inleiding over de geschiedenis van het gebouw De Leuke Hanzestad. Daarna volgt het muzikale optreden: de gelegenheidsband Marye & them Rascals speelt toegankelijke, bekende nummers in de categorie soulvolle popmuziek, waaraan het publiek mag bijdragen met zang of het bespelen van een instrument. Dit alles gebeurt in een informele setting, onder het genot van een hapje en een drankje.

  • Wanneer & waar: zaterdag 14 september van 17.00 uur tot 18.30 uur in De Leuke Hanzestad in Kampen.

2. WILLEM TWEE TOONZAAL – OPERAZINGEN MET ERNST DANIEL SMID

-Dit programma zit helaas al vol, u kunt zich niet meer aanmelden hiervoor-

In de Willem Twee Toonzaal, een intieme concertzaal gehuisvest in een oude Bossche synagoge, komen liefhebbers van operamuziek aan hun trekken. Het programma begint met een welkomstwoord en een inleiding over de geschiedenis van het gebouw Willem Twee Toonzaal. Daarna volgt het muzikale optreden: het Internationaal Vocalisten Concours ‘s-Hertogenbosch geeft een openbare les aan drie amateurzangers en daarmee de kans om aan hun talent te werken onder leiding van Ernst Daniel Smid. Sopraan Kelly Poukens zingt nummers uit haar programma “Keep Calm, Kelly on”. Zij worden begeleid door pianiste Dorenda Notermans. De uitsmijter van het programma is een muziekstuk waarbij de hele zaal mag meezingen. Ook hierbij wordt een hapje en drankje geserveerd.

  • Wanneer & waar: zaterdag 14 september van 17.00 uur tot 18.30 uur in de Willem Twee Toonzaal in ‘s-Hertogenbosch.

AANMELDEN

Ben je Vriend van Open Monumentendag en ben je enthousiast geworden? Dan mag  je samen met een introducé naar één van bovenstaande programma’s komen. Let op: er is beperkt plek – wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wil je komen, maar ben je nog geen Vriend van Open Monumentendag? Word dan eerst Vriend, en meld je daarna aan voor deze Vriendenactiviteit.

  • Aanmelden kan door een email te sturen naar Susan Nortier op nortier@openmonumentendag.nl.
  • Vermeld bij je aanmelding alsjeblieft of je kiest voor het programma in Kampen of in ‘s-Hertogenbosch en je voor- en achternaam.