Pers

Pers

Over de BankGiro Loterij Open Monumentendag

Open Monumentendag is een jaarlijks evenement in het tweede weekend van september, waarbij duizenden monumenten in Nederland gratis toegankelijk zijn voor publiek. Open Monumentendag is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen van Nederland en maakt deel uit van de European Heritage Days.

Sinds 2016 is de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, de hoofdpartner van de Open Monumentendag. Met dit evenement willen de BankGiro Loterij en Open Monumentendag gezamenlijk de aandacht voor de monumenten vergroten door dit bijzondere Nederlands cultureel erfgoed toegankelijk te maken en het daarmee te behouden voor een breed publiek.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal met betrekking tot het thema Leermonument en algemeen beeldmateriaal van de Open Monumentendag vindt u op deze pagina.

Ontvangt u graag andere persbeelden, dan kunt u dat laten weten via een email naar [email protected].

Logo en logogebruik

U kunt ons logo downloaden in verschillende formaten. Hoe het logo gebruikt, leest in het document richtlijnen gebruik logo Open Monumentendag.

Neem contact met ons op indien u de logo’s in een ander bestandsformaat wilt ontvangen (EPS of TIFF) via [email protected]

Meer informatie?

Ontvangt u meer informatie over de BankGiro Loterij Open Monumentendag of over het thema van 2020 ‘Leermonument’? Neem dan contact op met Femke Langebaerd, Communicatie Open Monumentendag, via een email naar [email protected] of door te bellen naar 030-2091000 of 06-41697508.