Pers

Pers

Over de BankGiro Loterij Open Monumentendag

Open Monumentendag is een jaarlijks evenement in het tweede weekend van september, waarbij duizenden monumenten in Nederland gratis toegankelijk zijn voor publiek. Open Monumentendag is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen van Nederland en maakt deel uit van de European Heritage Days.

Sinds 2016 is de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, de hoofdpartner van de Open Monumentendag. Met dit evenement willen de BankGiro Loterij en Open Monumentendag gezamenlijk de aandacht voor de monumenten vergroten door dit bijzondere Nederlands cultureel erfgoed toegankelijk te maken en het daarmee te behouden voor een breed publiek.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal met betrekking tot het thema Plekken van plezier en algemeen beeldmateriaal van de Open Monumentendag vindt u op deze pagina.

Ontvangt u graag andere persbeelden, dan kunt u dat laten weten via een email naar info@openmonumentendag.nl.

Logo en logogebruik

U kunt ons logo downloaden in verschillende formaten. Hoe het logo gebruikt, leest in het document richtlijnen gebruik logo Open Monumentendag.

Neem contact met ons op indien u de logo’s in een ander bestandsformaat wilt ontvangen (EPS of TIFF) via info@openmonumentendag.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, beeldmateriaal van open monumenten of een logo toegestuurd krijgen? Stuur dan een email naar info@openmonumentendag.nl of neem contact op met het projectbureau Open Monumentendag op telefoonnummer 033-2091000.

Wilt u meer informatie over Open Monumentendag of over het thema Plekken van plezier? Neem dan contact op met Susan Nortier, Communicatie Open Monumentendag, via een email naar nortier@openmonumentendag.nl of door te bellen naar 030-2091000 of 06-52600291.