Open Monumentendag Specials

Bezoek onze Open Monumentendag Specials!

Het hele jaar door worden er over heel Nederland verspreid Open Monumentendag Specials georganiseerd. Dit zijn regionale Open Monumentendagen met een eigen thema, vaak gerelateerd aan de regio of streek. In 2019 vonden al enkele mooie Specials plaats, en er komen er ook nog een heel aantal aan!
Nieuws
Culti Carrousel & Enlight'me
Ook laatste Special weer een succes

Laatst georganiseerde Special: Culti Carrousel & Enlight'me in Voerendaal

Tijdens deze Zuid-Limburgse Special op 26 mei werden bezoekers meegenomen langs een aantal monumentale hoogtepunten in Voerendaal waar ze konden genieten van culturele activiteiten: muziekoptredens, een voordracht van de dorpsdichter, en prachtige lichtkunstwerken van internationaal lichtkunstenaar Diana Ramaekers.
Terugblik

Geslaagde Open Monumentendag Specials

Dit jaar vonden er al een aantal succesvolle en drukbezochte Open Monumentendag Specials plaats op verschillende plekken in het land: het Friese Bolsward, Den Haag, Hengelo en het Zuid-Limburgse Voerendaal. Laat je inspireren en lees over deze Specials!
  • Open Monumentendag Special 'Sluiscomplex Hengelo'
    Het sluis- en gemaalcomplex in Hengelo werd op 18 mei 2019 bij hoge uitzondering opengesteld voor het publiek in samenwerking...
  • Open Monumentendag Special 'Haags Museumkwartier'
    Het gebied en rondom het Lange Voorhout in Den Haag wordt momenteel omgevormd tot een Museumkwartier met internationale allure. Veel...
Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Instagram
Hashtag #openmonumentendag