Open Monumentendag 2019

Comité Midden-Groningen

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Midden-Groningen en omgeving.

Comité OMD Midden-Groningen

Het Comité OMD Midden-Groningen bestaat uit vrijwilligers en wordt voor de organisatie van de OMD met name op het gebied van communicatiemiddelen gefaciliteerd door de lees verder...

Het Comité OMD Midden-Groningen bestaat uit vrijwilligers en wordt voor de organisatie van de OMD met name op het gebied van communicatiemiddelen gefaciliteerd door de gemeente Midden-Groningen.

Centraal in de werkzaamheden staat het organiseren voor een breed publiek van een aantrekkelijke, veelzijdige en leerzame Open Monumentendag, die wordt voorafgegaan door een feestelijke openingsavond.

lees minder
Comité Midden-Groningen op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Midden-Groningen?

Het Comité OMD Midden-Groningen bestaat uit de dames: Janny Bolhuis, Marianne Timmerman, Gerda Springelkamp, Annet de Haan, Gerda Imhof en Greet Marcus en de heren Harmannus Horlings, Nanno Evenhuis en Rob Hermans.

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deelnemende plaatsen

Per 1 januari 2018 heeft een herindeling plaatsgevonden van de gemeenten Menterwolde, Slochteren en Hoogezand-Sappemeer.  We zijn nu gemeente Midden-Groningen. De vrijwilligers die werkten aan de organisatie van de Open Monumentendag(en) zijn ook samengevoegd in het Comité Open Monumentendag Midden-Groningen. Deze samenvoeging heeft tot gevolg dat er in onze gemeente meer dan 60 monumenten deelnemen aan de Open Monumentendag. Dit jaar (2019) zien we ook dat er verschillende monumenteigenaren ‘over de oude grenzen kijken’ en elkaar opzoeken. Door afstemming en samenwerking kunnen er mooie dingen ontstaan.