Promotietoolkit

Promotietoolkit

Hier vind je promotiemateriaal voor Open Monumentendag. Je kunt teksten, posters, en social media templates downloaden om in jouw eigen communicatie over Open Monumentendag te gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met [email protected].

Let op! Wil je jouw monument openen voor Open Monumentendag? Doe dit niet op eigen gelegenheid maar neem altijd contact op met het lokale comité om toestemming te vragen voor deelname aan Open Monumentendag.

Afbeelding voor digitaal gebruik

Met deze afbeelding maken we het voor iedereen mogelijk om Open Monumentendag te promoten in een social media post, nieuwsbrief of op je website.

Open Monumentendag 2023

Landelijke opening in Zwolle

Posters: standaard met themabeeld

Met deze gratis posters maken we het voor iedereen mogelijk om Open Monumentendag te promoten. Hieronder vind je de algemene Open Monumentendag poster met het themabeeld én de poster voor de opening van Open Monumentendag in Zwolle in A2, A3, of A4 formaat. Je kunt de posters zelf afdrukken, naar een drukker sturen of gebruiken in online communicatie. Wil je de poster op A0 formaat ontvangen? We helpen je graag verder. Neem contact op met [email protected].

Poster Open Monumentendag 2023

Poster landelijke opening in Zwolle

Posters: template met monument

Met deze gratis templates maken we het voor monumenteigenaren en comités mogelijk om in Adobe Indesign gepersonaliseerde posters te maken in verschillende formaten. Hieronder vind je de templates voor de posters in A2, A3, of A4 formaat. Je kunt de posters zelf afdrukken, naar een drukker sturen of gebruiken in online communicatie.

Social media post: template met monument

Met deze gratis templates maken we het voor monumenteigenaren en comités mogelijk om in Adobe Indesign, Adobe Photoshop of Canva persoonlijke social media posts te maken voor Facebook en Instagram. Hieronder vind je de templates voor de social media post om te gebruiken in online communicatie.

Teksten