Open Monumentendag 2023

Comité Veere

 
 

Open Monumentendag in de gemeente Veere

Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen doen samen mee aan de Nationale Open Monumentendag. Deze dag inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse culturele evenement van Nederland lees verder...

Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen doen samen mee aan de Nationale Open Monumentendag.

Deze dag inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse culturele evenement van Nederland en trekt ieder jaar ongeveer 850.000 bezoekers.

De Monumentendag is een manier om mensen intensiever in contact te brengen met de monumenten in hun omgeving en zo de belangstelling voor al deze monumenten te vergroten.

Tijdens Open Monumentendag zijn de deelnemende monumenten tussen 10.00 en 17.00 uur (meestal) gratis geopend voor publiek. U bent van harte welkom om op deze dag een kijkje nemen in de opengestelde monumenten. Tijdens de Open Monumentendag worden er vaak extra activiteiten georganiseerd zoals: een tentoonstelling, muziekuitvoering of een rondleiding.

lees minder
Wie is Comité Veere?

Samen met de deelnemers van de Open Monumentendag hebben wij ook dit jaar weer een gevarieerd programma voor u gemaakt.

De gemeente Veere kent heel veel mooie monumenten. Geniet van uw bezoek aan de deelnemende monumenten!

Ook bevelen wij de monumenten van de gemeente Middelburg en Vlissingen van harte bij u aan.

Al vele jaren brengen wij samen met deze gemeenten een brochure uit. Een bezoekje aan de vele monumenten van deze gemeenten is zeker ook de moeite waard.

 

Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Open Monumenten Special
    De Open Monumentendag Special is een (regionale) variant van de Open Monumentendag. Net als bij de reguliere Open Monumentendag gaan...