Activiteit

Luthersekerk. Lezing ‘Langs de randen van Maastricht’ door Frederiek Lommen’ door Frederiek Lommen

Zo
Na afloop van de lezing in de Luthersekerk in de Hondstraat is het boek Sterrenstad- dwars door Maastricht te koop en kan de auteur voor jou signeren.

Adres

Hondstraat 14, Maastricht

Tijd(en)

zo 10 sep. 11:00
Reserveren

Frederiek Lommen neemt je in deze lezing mee naar de meer onbekende, soms verscholen stukjes van de stad. Ze geeft tips voor wandelingen en vertelt je over haar favoriete Maastrichtse plekken. In haar recent gepubliceerde boek Sterrenstad – dwars door Maastricht (mei 2023) doorkruist zij te voet en met de fiets de stad, waarbij ook de rafelranden en minder bekende wijken aandacht krijgen. De zoektocht naar interessante plekken buiten de gebaande paden vormt een rode draad in haar werk als schrijfster en mede-eigenaar van reisboeken-uitgeverij Passionate Nomads.  Voor meer informatie: www.frederieklommen.nl

 

Wist je dat?

Liep je wel eens langs alle grenspalen die de overgang van Maastricht en België markeren? Bezocht je nog nooit een van de mergelgrotten? Wist je dat er aan de noordkant van de stad tussen snelwegen en bedrijventerreinen prachtige landgoederen en kastelen verborgen liggen? En dat er ook in de naoorlogse wederopbouwwijken bijzonderheden te zien zijn?

Deel deze activiteit

Adres

Hondstraat 14, Maastricht

Tijd(en)

zo 10 sep. 11:00
Reserveren
bekijk alle activiteiten in
Maastricht