Activiteit

Rondleiding Watertoren

Za
Alleen bereikbaar per fiets of te voet. Er is geen parkeergelegenheid

Adres

Cantineweg 19A, Katwijk

Tijd(en)

za 9 sep. van 11.00 tot 16.00 uur
Reserveren

Grijp nu je kans om een uniek kijkje te nemen in de fascinerende wereld van Dunea! Op zaterdag 9 september a.s. openen wij met trots de deuren van onze productielocatie in Katwijk tijdens de open monumentendag. Dit is dé gelegenheid voor jou om onze monumentale gebouwen te ontdekken en meer te leren over ons bijzondere werk.

Eén van de hoogtepunten van deze dag is de watertoren, het kenmerkende symbool van Katwijk. Op de begane grond zal informatie worden getoond over de functie, werking en het adembenemende uitzicht vanuit de toren. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het in 2022 gerestaureerde Voorfiltergebouw en het monumentale laag reservoir. Deze historische locaties ademen de rijke geschiedenis van Dunea en zijn nu voor jou toegankelijk.
Wegens veiligheidsoverwegingen is de watertoren alleen op de begane grond toegankelijk.

Wil je meer te weten komen over het zuiveringsproces van ons water en onze prachtige natuur? Meld je dan aan voor een boeiende excursie langs het zuiveringsproces. Ontdek waar het water vandaan komt en leer hoe Dunea van duinwater iets bijzonders maakt. Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website dunea.nl/open-dag.

Om jouw dag nog verder te verrijken, hebben we diverse stands op de productielocatie waar je alles kunt ontdekken over de duinen en het belang van water. Kom langs en leer meer over ons werk, de natuurlijke omgeving en de waarde van drinkwater voor ons allemaal.

 

Helaas zijn alle rondleidingen al volgeboekt. Wel is de markt op het terrein vrij toegankelijk! 

Hier zijn de details van onze open dag:

Datum: 9 september 2023

Tijd: Vanaf 11.00 uur tot en met 16.00 uur

Locatie: Cantineweg 19a, 2224 XP Katwijk

Houd er rekening mee dat alleen fietsers en wandelaars toegang hebben tot het terrein. Vergeet niet om je legitimatie bij je te hebben, aangezien we deze op verzoek kunnen vragen.

De toegang is gratis.

Aanmelden
Wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen en meer te weten komen over de wereld van Dunea? Zet dan zaterdag 9 september in je agenda en mis deze kans niet! Meld je aan voor de excursie en ontdek de pracht van onze monumentale gebouwen.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op onze website dunea.nl/open-dag.

Deel deze activiteit

Adres

Cantineweg 19A, Katwijk

Tijd(en)

za 9 sep. van 11.00 tot 16.00 uur
Reserveren

Monument bij deze activiteit

bekijk alle activiteiten in
Katwijk