Andere mogelijkheden om te steunen

Nalaten

U kunt een bedrag aan Nederland Monumentenland nalaten door middel van een testament. Uiteraard kunt u uw nalatenschap op elk gewenst moment wijzigen.

Fonds op naam

Met een Fonds op Naam benoemt u heel specifiek aan welk project of taakgebied van Nederland Monumentenland u jaarlijks wilt bijdragen. Vaak wordt een Fonds op Naam afgesloten in combinatie met een periodieke schenking. U geniet dan van alle fiscale voordelen én uw bijdrage komt terecht bij het door u vooraf uitgekozen project.

Zakelijk steunen

Steeds meer bedrijven in Nederland ondersteunen één of meer goede doelen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid of sociale verantwoordelijkheid. Maar ook om de naamsbekendheid te vergroten of deel te nemen aan een relevant netwerk. Vaak tonen bedrijven hun partnerschap trots op hun website, in jaarverslagen of offertetrajecten.

Ook Nederland Monumentenland is gebaat bij bedrijven die willen bijdragen. Want alleen met uw hulp blijft Nederland Monumentenland dé verbinder in de Erfgoedsector. Als bedrijfspartner is veel mogelijk, bijvoorbeeld vermelding van uw logo in onze communicatie-uitingen zoals websites, sociale media, nieuwsbrieven, events en De Erfgoedstem. Daarnaast kunt u goed netwerken binnen de erfgoedsector tijdens een netwerkborrel. Alle giften aan een goed doel zijn fiscaal aftrekbaar voor bedrijven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen stuur dan gerust een persoonlijk bericht naar onze directeur de heer H. de boer: [email protected]. Desgewenst wordt er een persoonlijk gesprek met u ingepland