Open Monumentendag 2020

Comité Diemen

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Diemen en omgeving.

Comité Diemen

In Diemen bestaat het comité uit ambtenaren. De ambtenaar Erfgoed zorgt voor het uitnodigen van de eigenaren / gebruikers van monumenten en helpt bij het lees verder...

In Diemen bestaat het comité uit ambtenaren. De ambtenaar Erfgoed zorgt voor het uitnodigen van de eigenaren / gebruikers van monumenten en helpt bij het organiseren van de deelname. Ondersteuning wordt geboden door collega’s van communicatie en city marketing. Inhoudelijk worden er bijdragen geleverd door de medewerker stedenbouw / landschap. In Diemen is er ook een Historische Kring Diemen (HKD). Deze zeer actieve kring draagt inhoudelijk bij aan het welslagen van Open Monumenten Dag.

lees minder
Wie is Comité Diemen?

Contactpersoon van het Comité Diemen is Paulo Schreiber naast beleidsmedewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is hij ook beleidsmedewerker Erfgoed. In de rol van medewerker Erfgoed is hij aanspreekpunt voor beleid, aanwijzing en instandhouding van Monumenten (inclusief Archeologische waarden).

Samen met Linda Scherpenzeel adviseur City Marketing wordt geadviseerd om met het erfgoed een gezicht te geven aan Diemen.

Erfgoedbeleid en City Marketing behorend dan ook tot één portefeuille die thans in handen is van wethouder Jeroen Klaasse.

 

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Mijn Monument
    In ‘Mijn Monument’ delen monumentliefhebbers uit het hele land verhalen over monumenten.