Open Monumentendag 2022

Comité Maastricht

 
 

Gesloten Monumentendagen Maastricht

Maastrichtenaren bieden je dit jaar een noodeditie van de Monumentendagen aan – van kraker tot hoogleraar vertellen ze over het rijke erfgoed in en rond lees verder...

Maastrichtenaren bieden je dit jaar een noodeditie van de Monumentendagen aan – van kraker tot hoogleraar vertellen ze over het rijke erfgoed in en rond de stad. Wegens het vervallen van de gemeentelijke subsidie ​​zijn de monumenten gesloten, maar de vertellers verwachten u!

Je kunt alleen deelnemen door een reservering te maken voor de wandeling(en) naar keuze. Deze mogelijkheid eindigt op 7 september; voor deelname is vooraf reserveren dus verplicht!

Zaterdag Programma

Zondag Programma

 

lees minder
Comité Maastricht op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Maastricht?

Dit jaar is er geen Comité Maastricht – omdat de gemeente Maastricht geen subsidie ter beschikking stelde kon de reguliere organisatie niet plaatsvinden en zullen de monumenten niet opengesteld worden. Een groot aantal Maastrichtenaren staat nu klaar om u buiten te ontvangen, overal in en rond de stad, en zij bieden verhalen over uiteenlopende onderwerpen. Deze noodeditie wordt eenmalig gecoördineerd door vrijwilligers, verbonden aan het Koninklijk Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap en Meet Maastricht.

Deelnemende plaatsen