Open Monumentendag 2023

Comité Midden-Drenthe

 
 

Gemeente Midden-Drenthe

Op zaterdag 10 en zondag 11 september wordt Open Monumentendag georganiseerd. Het thema van dit jaar is ‘duurzaamheid’. Ook in Midden-Drenthe openen negen monumenten gratis lees verder...

Op zaterdag 10 en zondag 11 september wordt Open Monumentendag georganiseerd. Het thema van dit jaar is ‘duurzaamheid’. Ook in Midden-Drenthe openen negen monumenten gratis hun deuren voor publiek.

Deelnemende monumenten
In het tweede weekend van september zijn de volgende monumenten in Midden-Drenthe te bezichtigen: De Stefanuskerken in Beilen en Westerbork, het oudste huis van Beilen, de Molen van Makkum, de Koepelkerk in Smilde, Villa op ’t Kloosterveen in Smilde, de Waterstaatskerk in Bovensmilde en ’t Melkfebriekie en het Ottenshoes in museumdorp Orvelte.

Meer informatie

Kijk op www.openmonumentendag.nl  of  www.middendrenthe.nl/monumentendag voor meer informatie over de deelnemers, hun adressen, programma en exacte openingstijden.

lees minder
Comité Midden-Drenthe op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Deelnemende plaatsen

In Midden-Drenthe openen negen monumenten gratis hun deuren voor publiek:

De Stefanuskerken in Beilen en Westerbork, het oudste huis van Beilen, de Molen van Makkum, de Koepelkerk in Smilde, Villa op ’t Kloosterveen in Smilde, de Waterstaatskerk in Bovensmilde en ’t Melkfebriekie en het Ottenshoes in museumdorp Orvelte.