Open Monumentendag 2020

Comité Noordwijk

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Noordwijk en omgeving.

Comite Open Monumentendag Noordwijk

Binnen de gemeente Noordwijk is al sinds de start in 1986 een Comité actief dat de Open Monumentendag jaarlijks organiseert. Het Comité bestaat uit vrijwilligers lees verder...

Binnen de gemeente Noordwijk is al sinds de start in 1986 een Comité actief dat de Open Monumentendag jaarlijks organiseert. Het Comité bestaat uit vrijwilligers uit de gemeente Noordwijk, en wordt ondersteund door de ambtenaar die Erfgoed in zijn portefeuille heeft. De gemeente stelt jaarlijks een subsidie beschikbaar om de dag te kunnen organiseren. Naast de Open Monumentendag wordt ook jaarlijks de Klassendag georganiseerd waar de groepen 7 en 8 van alle basisscholen een programma wordt aangeboden.

lees minder
Wie is Comité Noordwijk?

Het Comité OMD Noordwijk  bestaat uit 7 vrijwilligers onder voorzitterschap van Adriaan Timmers. Na de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2019 zijn Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk een gemeente geworden. Sinds 2018 is het Noordwijkse Comité in contact met de comités in beide andere kernen met als doel een gezamenlijk programma te aan te bieden. In 2019 werken we al samen om de OMD van september 2019 tot een succes te maken.

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Mijn Monument
    In ‘Mijn Monument’ delen monumentliefhebbers uit het hele land verhalen over monumenten.