Open Monumentendag 2022

Comité Noordwijk

 
 

Comite Open Monumentendag Noordwijk

Binnen de gemeente Noordwijk is al sinds de start in 1986 een Comité actief dat de Open Monumentendag jaarlijks organiseert. Het Comité bestaat uit vrijwilligers lees verder...

Binnen de gemeente Noordwijk is al sinds de start in 1986 een Comité actief dat de Open Monumentendag jaarlijks organiseert. Het Comité bestaat uit vrijwilligers uit de gemeente Noordwijk, en wordt ondersteund door de ambtenaar die Erfgoed in zijn portefeuille heeft. De gemeente stelt jaarlijks een subsidie beschikbaar om de dag te kunnen organiseren. Naast de Open Monumentendag wordt ook jaarlijks de Klassendag georganiseerd waar de groepen 7 en 8 van alle basisscholen een programma wordt aangeboden.

lees minder
Comité Noordwijk op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Noordwijk?

Het Comité OMD Noordwijk  is al vele jaren actief en bestaat uit vrijwilligers onder voorzitterschap van Adriaan Timmers, ondersteund door de gemeentelijke ambtenaar die zich met erfgoed bezig houdt. Sinds een aantal jaren zijn er ook comités actief in Noordwijkerhout en De Zilk. Na de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2019 zijn de drie dorpen een gemeente Noordwijk geworden, maar ieder dorp behoudt zijn eigen comité en eigen activiteiten, waarbij er wel op hoofdlijnen wordt samengewerkt.

Deelnemende plaatsen

Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk