Open Monumentendag 2024

Comité Sint-Michielsgestel

 
 

Sint-Michielsgestel gaat virtueel! Bezoek onze verborgen plekken!

Het comité van Open Monumentendag van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught biedt dit jaar een bijzonder alternatief voor Open Monumentendag omdat het niet mogelijk is panden lees verder...

Het comité van Open Monumentendag van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught biedt dit jaar een bijzonder alternatief voor Open Monumentendag omdat het niet mogelijk is panden fysiek open te stellen. Via de virtuele weg nemen we je mee naar plekken waar je normaal nooit kunt of mag komen.

Altijd al de toren van de Sint-Jan willen beklimmen, de geheimen van de gijzelaars in seminarie Beekvliet in Sint-Michielsgestel ontdekken of op zoek gaan naar de verborgen deur van Kasteel Maurick in Vught? Beklim zolders en duik in kelders die zelfs op een normale Monumentendag achter slot en grendel zitten. Ontdek het verborgen erfgoed  van ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught door middel van 360 graden opnames met bijzondere video’s met mooie verhalen en dronebeelden van onze monumenten en de Linie 1629.

De bijzondere opnames zijn vanaf vrijdag 11 september te vinden op www.monumentendagonline.nl.

Wij hopen dat we in 2021 er zoals gewoonlijk een prachtige Open Monumentenweekend van te kunnen maken. De essentie van Open Monumentendag is immers het bezoeken en beleven van de panden.

lees minder
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Open Monumenten Klassendag
    Ontdek onze vernieuwde Open Monumenten Klassendag! Het lesmateriaal de klassendag, met o.a. een 3D wereld, kun je op elk moment...