Open monumentendag 2019

Comité Voerendaal

 
Ontdek de mooiste monumenten
van Voerendaal en omgeving.

Comité OMD Voerendaal

Het organisatie comité van Voerendaal bestaat uit 3 enthousiaste vrijwilligers van de plaatselijke heemkundeverenigingen, een monumenteigenaar en de medewerker erfgoed van de gemeente Voerendaal. Wij lees verder...

Het organisatie comité van Voerendaal bestaat uit 3 enthousiaste vrijwilligers van de plaatselijke heemkundeverenigingen, een monumenteigenaar en de medewerker erfgoed van de gemeente Voerendaal. Wij zijn nog op zoek naar versterking van ons comité.

lees minder
Comité Voerendaal op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Voerendaal?

Het organisatie comité van Voerendaal bestaat uit 3 enthousiaste vrijwilligers van de plaatselijke heemkundeverenigingen: Theo van der Heijden van Heemkunde Voerendaal, Johannes d’Ansembourgh van Heemkunde Klimmen en Hans Vermeer van Ransdaal. Het comité wordt aangevuld door monumenteigenaar Yvonne Habets van Villa de Proosdij in klimmen. Vanuit de gemeente Voerendaal sluit de medewerkerster erfgoed Sandra Verjans aan.

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deelnemende plaatsen

In 2019 nemen enkele monumenten in de kernen Voerendaal, Kunrade en Klimmen en Weustenrade deel aan de open monumentendag.

 
Instagram
Hashtag #OMDVoerendaal2019