Open Monumentendag 2024

Comité Wormerland

 
 

Comité Wormerland

De Open Monumentendagen in Wormerland worden georganiseerd door de erfgoedverenigingen en de gemeente Wormerland samen. Elk jaar wordt samengewerkt om een aantrekkelijk programma samen te lees verder...

De Open Monumentendagen in Wormerland worden georganiseerd door de erfgoedverenigingen en de gemeente Wormerland samen. Elk jaar wordt samengewerkt om een aantrekkelijk programma samen te stellen. De organisaties die meewerken zijn de Stichting Historisch Oostknollendam, de Nieuwe Kerk en de Maria Magdalenakerk in Wormer, molen de Koker, het Historisch Genootschap Wormer, de Commissie Historie Zaanse Ziekenhuizen, de Oudheidkundige Commissie Jisp, Stichting Zaanse Pakhuizen, Kolfclub T.O.G.I.D.O. Wormer en enkele bedrijven en particulieren.

  • LET OP!
    Pakhuizen de Waal, Maas en Schepel en Historie Zaanse Ziekenhuizen (gevestigd in pakhuis de Schepel) zijn op zaterdag en zondag van 10.00 – 16.00 uur open.
  • De overige locaties zijn alleen op zaterdag te bezoeken.
lees minder
Wie is Comité Wormerland?

Het Comité Wormerland bestaat uit vertegenwoordigers van de deelnemende erfgoedorganisaties en de gemeente en enkele particulieren.

Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Open Monumenten Klassendag
    Ontdek onze vernieuwde Open Monumenten Klassendag! Het lesmateriaal de klassendag, met o.a. een 3D wereld, kun je op elk moment...