Sponsors

Steun onze missie, draag bij aan ons erfgoed

Monumenten zijn van grote waarde en betekenis voor de samenleving. Ze laten de continuïteit en de complexiteit van de geschiedenis zien. Ze geven een identiteit aan een plek en verbinden ons met die plek. Monumenten leren ons over het verleden en het heden en kunnen tegelijkertijd een inspiratiebron zijn voor de toekomst. Sterker nog, ze dragen bij aan ons welzijn.

Deel je onze visie? Meld je dan aan als sponsor

Deel je onze visie en wil je ook een bijdrage leveren aan de missie van projectbureau Open Monumentendag? Meld je dan aan als sponsor. Projectbureau Open Monumentendag valt onder Stichting Nederland Monumentenland, deze stichting heeft een ANBI-status. Dat betekent dat je bij een schenking recht hebt op belastingteruggave.

Met jouw gift zorg je ervoor dat projectbureau Open Monumentendag in heel Nederland een groot en breed publiek bewust kan maken van monumenten, om zo de belangstelling, de waardering en de betrokkenheid bij monumenten te vergroten. We zijn blij met zowel particuliere giften als financiële steun van bedrijven.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden waarop jouw organisatie Open Monumentendag kan steunen? Mail of bel projectbureau Open Monumentendag, bereikbaar via [email protected] of op telefoonnummer 033-2091000.