Word gratis Vriend van Open Monumentendag!


Open Monumentendag trekt jaarlijks circa 1 miljoen bezoekers, en ook de Open Monumentendag Specials en de Open Monumenten Klassendag zorgen voor veel contactmomenten tussen monumenten en het publiek. Veel mensen voelen zich verbonden met monumenten en zijn trouwe bezoekers van onze activiteiten.

Open Monumentendag wil een fysiek draagvlak creëren en haar grootste fans nog beter bedienen. Draag je monumentaal erfgoed een warm hart toe en wil je nog beter op de hoogte blijven van onze activiteiten? Word dan gratis Vriend van Open Monumentendag! 

Wat houdt Vriend van Open Monumentendag worden precies in?

>> Open Monumentendag is, net als het Nationaal Monumentencongres, de Erfgoedfair en de Erfgoedstem, een activiteit van Stichting Nederland Monumentenland; Vrienden van Open Monumentendag worden daarom automatisch ook Vriend van Nederland Monumentenland.

>> Vrienden worden als eerste op de hoogte gesteld van Open Monumentendag Specials en eventuele andere activiteiten van Nederland Monumentenland, en ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

>> Vrienden zullen zo nu en dan worden uitgenodigd voor een Vriendenactiviteit (dit kan bijvoorbeeld een speciale lezing zijn over of rondleiding door een monument; de activiteiten zijn op basis van inschrijving of verloting).

>> Vrienden ontvangen onze nieuwsbrief De Sleutel.

>> Vriend van Open Monumentendag worden is gratis.

Wil je Vriend worden van Open Monumentendag?
Klik dan hier om je aanmelding als Vriend te bevestigen.

Stuur mij de nieuwsbrief

De Sleutel, digitale nieuwsbrief van Stichting Open Monumentendag
  • Abonneer u gratis op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Lees meer »