Open Monumentendag 2023

Comité Amsterdam

 
 

10 & 11 september | Amsterdam

De 36e editie van Open Monumentendag vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 met als thema duurzaamheid. Tijdens dit weekend zijn de lees verder...

De 36e editie van Open Monumentendag vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 met als thema duurzaamheid.

Tijdens dit weekend zijn de meeste monumenten te bezoeken met een (gratis!) rondleiding, of er is vrije inloop. Er ook een origineel programma met lezingen, muziek, activiteiten, workshops, films, markten en nog veel meer.

Programmaboekje

Het Open Monumentendag Amsterdam boekje kunt u vanaf 1 september afhalen bij de receptie van het Stadsarchief in De Bazel – Vijzelstraat 32 te Amsterdam – dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur.

lees minder
Wie is Comité Amsterdam?

Het team bestaat dit jaar uit Caroline Bunnig, Saskia Haverkamp, Danielle Klinkert, Vera van Noort, Amber Scheffers, Eise-Rhoode van Sitteren & Mylee Vos de Mooij.

Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Open Monumenten Special
    De Open Monumentendag Special is een (regionale) variant van de Open Monumentendag. Net als bij de reguliere Open Monumentendag gaan...
Onze partners