Open Monumentendag 2023

Comité Den Haag

 
 

Open Monumentendag Den Haag 2022

Open Monumentendag Den Haag 2022 De afdeling Monumentenzorg en Welstand gemeente Den Haag organiseert samen met de vele deelnemers jaarlijks de openstelling tijdens Open Monumentendag, lees verder...

Open Monumentendag Den Haag 2022

De afdeling Monumentenzorg en Welstand gemeente Den Haag organiseert samen met de vele deelnemers jaarlijks de openstelling tijdens Open Monumentendag, in het tweede weekend van september. D.m.v. vele monumenten en activiteiten zoals rondleidingen, fiets- en vaartochten rondom ons prachtige cultureel erfgoed.

Op 10 en 11 september is het weer zover. Het doel is om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en een bezoek aan de OMD zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Tijdens de Open Monumentendag 2022  op 10 en 11 september staat duurzaamheid centraal. De titel van het thema is ‘Duurzaamheid duurt het langst’. De deelnemende monumenten zijn te herkennen aan de Open Monumentendagvlag.

Zaterdag 10 september kunt u een bezoek brengen aan de informatiekraam van Monumentenzorg op de Plaats (naast de Gevangenpoort) .  Naast informatie over Open Monumentendag kunt u hier ook met een VR-bril een aantal  monumenten bezoeken en is er een informatiemarkt over het verduurzamen van monumenten. Voor de kinderen wordt er een kinderactiviteit georganiseerd. Deelname is gratis en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.  Deze activiteit vindt plaats bij onze informatiekraam.

De brochure ‘Open Monumentendag Den Haag 2022 ’ is te downloaden via www.monumentenzorgdenhaag.nl en verkrijgbaar bij VVV Den Haag; locatie Centraal Station, contactcentrum Stadhuis, de stadsdeelkantoren in Den Haag en de Openbare Bibliotheken.

 

 

 

 

lees minder
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Open Monumenten Special
    De Open Monumentendag Special is een (regionale) variant van de Open Monumentendag. Net als bij de reguliere Open Monumentendag gaan...