Open Monumentendag 2022

Comité Moerdijk

 
 

Comité Open Monumentendag

De Kunst & Monumenten Route Moerdijk. Een route die gaat langs onze mooiste en meest bijzondere gebouwen en forten. Met monumenten zoals fort de Hel lees verder...

De Kunst & Monumenten Route Moerdijk.

Een route die gaat langs onze mooiste en meest bijzondere gebouwen en forten. Met monumenten zoals fort de Hel en fort Sabina. Het mooie Mauritshuis en de prachtige kerken in Zevenbergen en Fijnaart. Maar ook de historische Hoeve Cecilia in Langeweg.

Beleef kunst, cultuur en monumenten tegelijk.

In deze monumenten vind je vaak ook toegankelijke kunst en cultuur exposities. Voor een andere en nog leukere beleving tijdens je bezoek. Kunst en cultuur gemaakt door lokale en nationale kunstenaars en kunststudenten.

Niet alleen mooi maar ook gezellig

Ook de historische plaatsen zoals Klundert en Willemstad zijn een bezoek waard. Omdat bijna ieder gebouw wel een eigen verhaal heeft. En gewoon omdat het er super gezellig is om te wandelen en een terrasje te pakken.

Een veilig bezoek aan onze monumenten

Dit jaar is de route helaas met een kleiner aantal monumenten. Niet ieder monument leent zich voor de richtlijnen waar we ons uiteraard aan houden. Maar de monumenten die meedoen zijn helemaal Covid19 Proof.

Tot ziens

Kom dus gezellig naar onze monumenten, laat je verbazen en geniet van al het moois wat Brabant, de gemeente Moerdijk, haar monumenten en de kunstenaars je te bieden hebben. Tot ziens!

lees minder
Comité Moerdijk op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Deelnemende plaatsen

Fijnaart, Klundert, Zevenbergen, Langeweg, Moerdijk, Standdaarbuiten, Zevenbergschen Hoek

 

Deze 5 plaatsen zijn voormalige gemeenten die in 1997 samengevoegd zijn tot de gemeente Moerdijk