Open Monumentendag 2022

Comité Nijmegen

 
 

Open Monumentendag Nijmegen gaat door!

Open Monumentendag Nijmegen gaat door! Al zal het dit jaar anders dan anders zijn, want we leven in een onzekere tijd. Toch verheugen wij ons lees verder...

Open Monumentendag Nijmegen gaat door! Al zal het dit jaar anders dan anders zijn, want we leven in een onzekere tijd. Toch verheugen wij ons alvast op 11 en 12 september, wanneer wij een gevarieerd programma aanbieden.

Een aantal monumenten zullen fysiek te bezoeken zijn en andere monumenten online te bezoeken van huis. U kunt met een gids op pad, maar ook zelf een wandel- en fietstochten doen op het moment dat het u uitkomt.

U kunt hoe dan ook weer volop genieten van het moois dat Nijmegen te bieden heeft!

Het programma staat  https://openmonumentendagnijmegen.nl/

 

 

lees minder
Wie is Comité Nijmegen?

Open Monumentendag Nijmegen wordt georganiseerd om inwoners èn bezoekers te verbinden met Nijmeegse monumenten en het daaraan verbonden culturele erfgoed. We zijn ervan overtuigd dat  het behoud van het Nijmeegse culturele erfgoed van maatschappelijk en economisch belang is. Dat willen we doorgeven aan volgende generaties.

Open Monumentendag Nijmegen zorgt voor een ontmoeting tussen verleden, heden en toekomst.

Open Monumentendag Nijmegen dankt haar bestaan mede aan de vele enthousiaste  monumentenbeheerders en vrijwilligers in de stad. Zonder hun inzet, harde werken, bereidwilligheid en creativiteit was en is Open Monumentendag ondenkbaar.

Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Uitgelicht
  • Mijn Monument
    In ‘Mijn Monument’ delen monumentliefhebbers uit het hele land verhalen over monumenten.