Open Monumentendag 2021

Comité Nijmegen

 
 
Ontdek de mooiste monumenten
van Nijmegen en omgeving.

Aangepast programma Open Monumentendag Nijmegen

Open Monumentendag Nijmegen zal dit jaar anders verlopen. Er zullen geen panden fysiek worden opengesteld, maar wij bieden een mooi alternatief programma. U kunt op lees verder...

Open Monumentendag Nijmegen zal dit jaar anders verlopen. Er zullen geen panden fysiek worden opengesteld, maar wij bieden een mooi alternatief programma. U kunt op een zelf gekozen moment genieten van het moois dat Nijmegen te bieden heeft, zowel online als fysiek.

Ons programma bestaat uit activiteiten zoals wandel- en fietstochten langs monumenten in diverse delen van de stad en een familiepuzzeltocht. Daarnaast kunt u diverse monumenten vanaf huis online bekijken. In filmpjes, foto’s en verhalen wordt een bijzonder stukje geschiedenis van een monument belicht.
Het programma staat begin september op de website www.openmonumentendagnijmegen.nl

 

 

lees minder
Comité Nijmegen op de kaart
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Nijmegen?

Open Monumentendag Nijmegen wordt georganiseerd om inwoners èn bezoekers te verbinden met Nijmeegse monumenten en het daaraan verbonden culturele erfgoed. We zijn ervan overtuigd dat  het behoud van het Nijmeegse culturele erfgoed van maatschappelijk en economisch belang is. Dat willen we doorgeven aan volgende generaties.

Open Monumentendag Nijmegen zorgt voor een ontmoeting tussen verleden, heden en toekomst.

Open Monumentendag Nijmegen dankt haar bestaan mede aan de vele enthousiaste  monumentenbeheerders en vrijwilligers in de stad. Zonder hun inzet, harde werken, bereidwilligheid en creativiteit was en is Open Monumentendag ondenkbaar.

Nieuwsbrief De Sleutel
Gek op monumenten? Meld je dan aan voor De Sleutel:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deelnemende plaatsen