Open Monumentendag 2021

Comité Rheden

 
 

Mijn dorp is jouw dorp!

Welkom (terug)! In Rheden en Rozendaal leggen we dit jaar de nadruk op het buitengebeuren. In de meeste dorpen is een wandel- of fietsroute langs lees verder...

Welkom (terug)!

In Rheden en Rozendaal leggen we dit jaar de nadruk op het buitengebeuren. In de meeste dorpen is een wandel- of fietsroute langs monumenten uitgezet. In enkele dorpen kunt u wandelen onder begeleiding. Overal geldt: Mijn dorp is jouw dorp!

We vragen bezoekers voorzichtig met elkaar om te gaan, zeker waar particuliere eigenaren en organisaties hun monument openstellen.

Het Comité bedankt alle mensen die meewerken bij voorbaat hartelijk!

Comité Open Monumentendag Rheden-Rozendaal

lees minder

Mijn dorp is jouw dorp!

In elk van de zeven dorpen van de gemeente Rheden en in Rozendaal is wel iets te doen. U kunt wandelen of fietsen langs monumenten; lees verder...

In elk van de zeven dorpen van de gemeente Rheden en in Rozendaal is wel iets te doen. U kunt wandelen of fietsen langs monumenten; soms is er een begeleide wandeling.

Ondanks corona zetten sommige monumenten hun deuren open. Omdat het op die plekken kan, zeker als iedereen de geldende regels toepast en bezoekers flexibel met elkaar omgaan.

lees minder
Comité Rheden op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Rheden?

Rond OMD werkt Rheden samen met de naburige gemeente Rozendaal. De leden van het Comité hebben elk een van de zeven dorp onder hun hoede.

Samen zorgen we elk jaar weer voor een mooi weekend. In 2021 leggen we een accent op het buitengebeuren, met diverse routes en opengestelde tuinen.

Aanvullende informatie over de monumenten in onze gemeente vindt u op de website van Erfgoed ‘Rheden op de Kaart’. www.rhedenopdekaart.nl/

Deelnemende plaatsen

Rheden bestaat uit 7 dorpen en werkt samen met Rozendaal in één comité.

Rheden bestaat uit de dorpen Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Spankeren, Laag Soeren.

 
Instagram
Hashtag #OMD2021