Contact

OPEN MONUMENTENDAGEN LEIDEN

Open Monumentendagen Leiden wordt georganiseerd door de Stichting Open Monumentendagen Leiden. De doelstelling van de Stichting Open Monumentendagen Leiden is het bevorderen van de belangstelling voor monumenten en hun historische en culturele context in de ruimste zin des woords. Daartoe organiseert de stichting ieder jaar in het 2e weekend van september de Open Monumentendagen. In dat weekend kunnen bezoekers rond de 30 monumenten in Leiden bezoeken.

Het bestuur bestaat uit Alexander Geertsema, voorzitter; Geert Doeven, penningmeester; Robbert Jan Hageman, secretaris; Daan Isendoorn, fondsenwerving & sponsoring; Milly de Bruyn, nevenactiviteiten & jeugdcommissie; Joke  Busschots, communicatie & pr.

De meeste activiteiten van de stichting worden door vrijwilligers uitgevoerd. Daarnaast is er een coördinator, in de persoon van Saskia Leupen. Deze is in dienst van de gemeente Leiden en werkzaam bij Erfgoed Leiden en Omstreken.

Contact
Bezoekadres:
Erfgoed Leiden e.o.
Boisotkade 2A
2311 PZ Leiden

E-mail: [email protected] of [email protected]
Telefoon: 06 – 46 75 00 63 (Saskia Leupen, coördinator)

Openmonumentendagenleiden.nl

OMDLeiden-digitaal.nl  geeft een selectie van de filmpjes die we in 2020 maakten samen met de vrijwilligers van de Leidse Smalfilm en video liga: