Fotograaf: default
 
Open Monumentendag 2023

Comité Woerden

 
 

Stichting Open Monumentendag Woerden

Save the date! Dit jaar vieren we Open Monumentendag Woerden van 06 t/m 10 september 2023. Het thema is ‘Levend Erfgoed’! Immaterieel erfgoed, of ‘Levend lees verder...
Save the date! Dit jaar vieren we Open Monumentendag Woerden van 06 t/m 10 september 2023. Het thema is ‘Levend Erfgoed’!
Immaterieel erfgoed, of ‘Levend Erfgoed’, staat voor de culturele gebruiken, tradities en ambachtelijke vaardigheden die mensen van huis uit hebben meegekregen en die zij op hun beurt weer doorgeven. Dit erfgoed is voortdurend in beweging en verandert met de tijd mee. Levend erfgoed is, zonder dat we ons dat realiseren, vaak ook verbonden met monumenten. Tijdens de aankomende editie van Open Monumentendag wordt deze vorm van erfgoed in en rondom de opengestelde monumenten in onze gemeente extra zichtbaar gemaakt!
lees minder
Comité Woerden op de kaart
Uitgelicht
Dit zeggen onze bezoekers:
wij horen graag wat uw ervaringen zijn!
Wie is Comité Woerden?

Het bestuur van Stichting Open Monumentendag Woerden bestaat uit de volgende personen met bijbehorende portefeuilleverdeling:

  • De heer R. (Robert) Fris, voorzitter;
  • Mevrouw I. (Inge) Nederpelt, secretaris en coördinator Woerden;
  • Mevrouw J. (Jessica) Rateland, penningmeester en communicatie/PR.

Het bestuur wordt ondersteund door mevrouw H. (Hennie) Evers, ICT/communicatie/PR.

Deelnemende plaatsen

Stichting Open Monumentendag Woerden is een zelfstandige organisatie van vrijwilligers. De ruim 100 vrijwilligers verzorgen een weekend vol activiteiten in de kernen van gemeente Woerden: Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld. Daarnaast werken we samen met de lokale comités van Montfoort, Linschoten en Oudewater om de verschillende programma’s te promoten.

 
Onze partners